Veranderen kost tijd en lef, elke stap brengt je dichter bij jezelf en wie je wilt zijn
 


Ervaringen 


Verhalen uit de praktijk

 

Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
K. Tetteroo
18-03-23 12:04:15
Via een hulpverlenings instantie terechtgekomen bij Wilma. Ik had hulp nodig om te herstellen van een periode van overspanning en overprikkeling. Ik had last van psychische klachten die ik niet kon plaatsen. Mijn hoofd nam een loopje met mij en mijn gedachten. Ik had al een traject met de psycholoog achter de rug. Maar deze kon niet tot te kern komen van mijn klachten. Wilma kan dit echter wel. Ik heb nog niet eerder een persoon ontmoet die mijn brein zo duidelijk kan beschrijven als Wilma. En daarbij, zo onbevooroordeeld en oprecht naar mij luistert. Wilma kon mijn proces vrijwel direct doorzien en hieraan erkenning geven. Dit maakte dat we hieraan konden bouwen en dat ik dingen kon afsluiten. Wilma, je bent een powervrouw en een lief, puur mens. Ik ben oprecht blij dat je in mijn leven bent gekomen en ik blijf zeker bij jou 'in onderhoud'. Ik heb er alle vertrouwen in dat jij mij de rest van mijn leven dat zetje kan geven dat ik nodig heb als er even 'bijgestuurd' moet worden.
Monique Punter
07-09-21 11:55:21
Wilma is het beste wat ons is overkomen. Jaren aan het overleven en overschreeuwen omdat niemand onze zoon begreep of daar enigzins moeite voor deed, daar kwam Wilma ons gezin binnen wandelen. Wilma gaf ons gelijk het gevoel van aansluiting, begrip en vooral willen begrijpen. We werden eindelijk gehoord ,gezien en begrepen. Na jaren hadden we een hulpverlener die begrijpt wat onze zoon met mcdd nodig heeft. Nu jaren later, heb ik Wilma altijd nodig om mijn verhaal en uitleg kracht bij te zetten zodat er echt aangesloten wordt bij onze zoon. Het gaat nog steeds niet vanzelf maar doordat Wilma er is heb ik vertrouwen dat onze zoon ooit de hulp krijgt die hij nodig heeft om stabiel te blijven en op zijn manier een plek in zijn maatschappij te mogen vinden. Dat lukt ons alleen in combinatie met Wilma.
Voor ons ben je goud waard.
Thea Bootsma
03-05-21 07:01:34
Wat een positieve reacties lees ik hier. Ik heb helaas een andere ervaring gehad. Op Facebook lees ik nog steeds dat je autisme-deskundige bent, en dat raakt me. Als dat zo was geweest had je moeten zien dat mijn zoon helemaal geen autisme had. Er is recent opnieuw een diagnose geweest, en het blijkt geen autisme te zijn. Jij hebt mijn hele leven en dat van mijn zoon op zijn kop gezet, en dat neem ik je uitermate kwalijk. Gelukkig iemand gevonden die verder keek. Zowel mijn zoon als ik hadden jou ons vertrouwen gegeven, en die heb je ontzettend beschaamd. Fijn om te horen dat het goed gaat met je praktijk, maar laat dat autisme-deskundige weg, dat ben je nl. niet.
Janneke Huiting
08-03-21 19:16:31
Voor mij kwam de hulp van Wilma precies op het goede moment. Voor de tweede keer zat ik tegen een burn out aan.
Door Wilma ben ik erachter gekomen dat ik hooggevoelig ben. Door kennis en inzicht te krijgen over mijn hooggevoeligheid heeft dit mij rust en zelfvertrouwen gegeven. Wilma is een rustige, positieve en vrolijke vrouw die van humor houdt. Ze heeft veel kennis en het is fijn dat ze out of the box denkt om tot een passende oplossing te komen die werkt.
Laura H
04-07-20 20:38:14
Na een aantal gesprekken bij de GGZ, ben ik blij dat ik in maart uiteindelijk in contact ben gekomen met Wilma. Vanwege de situatie rondom corona, hebben we onze gesprekken via Skype gevoerd. Ik heb dit als heel prettig ervaren. Daarbij voelde ik meteen een klik, Wilma begreep hoe ik me voelde. Door haar heb ik mezelf beter leren kennen. En door de matrix methode heb ik geleerd om niet meer druk te zijn in mijn hoofd. Nog steeds is het een zoektocht naar hoe ik het beste om kan gaan met mijn hooggevoeligheid, maar het begin is in ieder geval gemaakt.
Tonen: 5  10   20
Opbellen
E-mail