Veranderen kost tijd en lef, elke stap brengt je dichter bij jezelf en wie je wilt zijn
 


Ervaringen 


Verhalen uit de praktijk

 

Gastenboek

14 berichten op 2 pagina's
K. Tetteroo
18-03-23 12:04:15
Via een hulpverlenings instantie terechtgekomen bij Wilma. Ik had hulp nodig om te herstellen van een periode van overspanning en overprikkeling. Ik had last van psychische klachten die ik niet kon plaatsen. Mijn hoofd nam een loopje met mij en mijn gedachten. Ik had al een traject met de psycholoog achter de rug. Maar deze kon niet tot te kern komen van mijn klachten. Wilma kan dit echter wel. Ik heb nog niet eerder een persoon ontmoet die mijn brein zo duidelijk kan beschrijven als Wilma. En daarbij, zo onbevooroordeeld en oprecht naar mij luistert. Wilma kon mijn proces vrijwel direct doorzien en hieraan erkenning geven. Dit maakte dat we hieraan konden bouwen en dat ik dingen kon afsluiten. Wilma, je bent een powervrouw en een lief, puur mens. Ik ben oprecht blij dat je in mijn leven bent gekomen en ik blijf zeker bij jou 'in onderhoud'. Ik heb er alle vertrouwen in dat jij mij de rest van mijn leven dat zetje kan geven dat ik nodig heb als er even 'bijgestuurd' moet worden.
Monique Punter
07-09-21 11:55:21
Wilma is het beste wat ons is overkomen. Jaren aan het overleven en overschreeuwen omdat niemand onze zoon begreep of daar enigzins moeite voor deed, daar kwam Wilma ons gezin binnen wandelen. Wilma gaf ons gelijk het gevoel van aansluiting, begrip en vooral willen begrijpen. We werden eindelijk gehoord ,gezien en begrepen. Na jaren hadden we een hulpverlener die begrijpt wat onze zoon met mcdd nodig heeft. Nu jaren later, heb ik Wilma altijd nodig om mijn verhaal en uitleg kracht bij te zetten zodat er echt aangesloten wordt bij onze zoon. Het gaat nog steeds niet vanzelf maar doordat Wilma er is heb ik vertrouwen dat onze zoon ooit de hulp krijgt die hij nodig heeft om stabiel te blijven en op zijn manier een plek in zijn maatschappij te mogen vinden. Dat lukt ons alleen in combinatie met Wilma.
Voor ons ben je goud waard.
Thea Bootsma
03-05-21 07:01:34
Wat een positieve reacties lees ik hier. Ik heb helaas een andere ervaring gehad. Op Facebook lees ik nog steeds dat je autisme-deskundige bent, en dat raakt me. Als dat zo was geweest had je moeten zien dat mijn zoon helemaal geen autisme had. Er is recent opnieuw een diagnose geweest, en het blijkt geen autisme te zijn. Jij hebt mijn hele leven en dat van mijn zoon op zijn kop gezet, en dat neem ik je uitermate kwalijk. Gelukkig iemand gevonden die verder keek. Zowel mijn zoon als ik hadden jou ons vertrouwen gegeven, en die heb je ontzettend beschaamd. Fijn om te horen dat het goed gaat met je praktijk, maar laat dat autisme-deskundige weg, dat ben je nl. niet.
Janneke Huiting
08-03-21 19:16:31
Voor mij kwam de hulp van Wilma precies op het goede moment. Voor de tweede keer zat ik tegen een burn out aan.
Door Wilma ben ik erachter gekomen dat ik hooggevoelig ben. Door kennis en inzicht te krijgen over mijn hooggevoeligheid heeft dit mij rust en zelfvertrouwen gegeven. Wilma is een rustige, positieve en vrolijke vrouw die van humor houdt. Ze heeft veel kennis en het is fijn dat ze out of the box denkt om tot een passende oplossing te komen die werkt.
Laura H
04-07-20 20:38:14
Na een aantal gesprekken bij de GGZ, ben ik blij dat ik in maart uiteindelijk in contact ben gekomen met Wilma. Vanwege de situatie rondom corona, hebben we onze gesprekken via Skype gevoerd. Ik heb dit als heel prettig ervaren. Daarbij voelde ik meteen een klik, Wilma begreep hoe ik me voelde. Door haar heb ik mezelf beter leren kennen. En door de matrix methode heb ik geleerd om niet meer druk te zijn in mijn hoofd. Nog steeds is het een zoektocht naar hoe ik het beste om kan gaan met mijn hooggevoeligheid, maar het begin is in ieder geval gemaakt.
Inge Boes
23-03-20 15:37:36
De hulp kwam als geroepen!!!!
Via via bij Wilma terecht gekomen en wat zijn we blij en opgelucht dat zij op ons pad kwam.
Onze dochter van 13 liep steeds meer “vast” op school en haar sport. We zagen haar steeds meer blokkeren en een grotere faalangst ontwikkelen. Ook gaf ze aan een “vol” hoofd te hebben die steeds voller liep en ze niet meer leeg kreeg.
Wat Wilma voor haar en met haar deed is gewoon niet uit te leggen en moet je zelf ervaren maar het hielp na de eerste afspraak al enorm. Ze kon haar hoofd leeg maken en wist niet wat haar overkwam. Hierdoor raakte ze minder gefrustreerd en we zagen dit direct al aan haar.
Na een test bleek onze dochter ook hoog gevoelig en veel dingen vielen op z’n plek.
Bij de volgende afspraak heeft ze haar faalangst “aangepakt” en dit resulteerde gelijk in goede resultaten op school. Wat een zelfvertrouwen heeft ze hiermee terug gekregen zeg, ze had zelfs zin in de toetsweek die eraan zat te komen. Niet zozeer om de toetsen zelf maar om haar cijfers lekker op te halen want ze wist dat ze het kon en toch wel slimmer is dan ze zelf dacht.
Wilma wat jij doet is echt fantastisch, duizend maal dank hiervoor!
Job Schutte
24-10-19 10:04:02
Ik had veel stress van het voortgezet onderwijs ik dacht aan alles wat fout kon gaan. Ik had elke ochtend paniek over school. Ik wilde eigenlijk niet meer naar school. Ik ging naar Wilma toe in het begin vond ik het wel spannend. Ik vond het maar gek, maar toen het me ging helpen ging het heel goed ik ga nu elke dag zonder stress naar school. Ik ruim elke ochtend mijn hoofd op en zo ga ik gerust naar school. Ik wil Wilma erg graag bedanken voor wat ze mij geleerd heeft.
Manon Gortzak
15-10-19 20:38:22
Wilma heeft mij enorm geholpen door met de Matrix methode bepaalde issues een plekje te geven. Ik ben zo blij dat ik nu een stuk meer rust ervaar, enorm dankbaar hiervoor!
Liefs,
Manon
Esther Boomsma
03-10-19 13:41:45
School,
Onze zoon is 12 jaar en ging na de zomer beginnen op het voortgezet onderwijs op het VWO. Na de basisschool met veel gemak te hebben gedaan had hij er zin in om te gaan beginnen aan iets nieuws. Tot 2 weken ging het allemaal prima.
kwart over 6 in de morgen; mama, ik denk dat ik Frans niet heb gemaakt. Volledig in paniek staat hij aan mijn bed. Sneu om de paniek te zien maar hup, werkboek ophalen en na een korte blik, owh, ik heb het wel gemaakt. Elke morgen in paniek naar school. Ik wil niet meer naar school. Ik heb er zoveel stress van dat ik de hele dag buikpijn en hoofdpijn heb. Dit ging 2 weken lang door. Het was niet het enige waar hij door in paniek raakte. Veel huiswerk, geen fouten willen maken, niet te laat komen op school, straf als zijn huiswerk niet goed was of niet af, ver fietsen, druk in zijn hoofd, enz.
Eigenlijk was de drukte in zijn hoofd en het perfectionistisch zijn samen met faalangst het grootste punt.
Afspraak gemaakt bij Wilma. Ik stond erbij en keek ernaar en mocht zelfs meedoen maar nog begrijp ik niet helemaal wat er gebeurde. Ze ruimde zijn hoofd op en gumde zijn faalangst met hem uit.
Toen hij thuis kwam vroeg ik hem hoe het met hem ging? Goed, was zijn antwoordt. Mooi zo en erg fijn.
Ik dacht zelf, jaja, eerst morgenvroeg maar eens afwachten.
De volgende morgen vroeg ik hem nogmaals hoe het met hem ging. Goed mam, ik moet zo alleen nog even opruimen in mijn hoofd. Dat is goed vriendje. Ruim maar even op. Als ik moet helpen dan hoor ik het graag. Hoeft niet mam!
Zonder ook maar enige traan en paniek ging hij naar school en kwam hij ook weer thuis.
Wilma, bedankt dat je hem weer het zelfvertrouwen hebt gegeven en dat hij weer rust in zijn hoofd heeft. Hij kan het allemaal weer aan en wat maakt het uit of ik het wel of niet snap, zolang het maar werkt bij hem!
Boaz Houtman
27-02-19 19:59:32
Beste Wilma bedankt voor het helpen met de dyslexie en de faalangst voor zo veel als het was. Ikkan veel beter lezen nu. Boaz
Tonen: 5  10   20
Opbellen
E-mail