Veranderen kost tijd en lef, elke stap brengt je dichter bij jezelf en wie je wilt zijn
 


Ervaringen 


Verhalen uit de praktijk

 

Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Inge Boes
23-03-20 15:37:36
De hulp kwam als geroepen!!!!
Via via bij Wilma terecht gekomen en wat zijn we blij en opgelucht dat zij op ons pad kwam.
Onze dochter van 13 liep steeds meer “vast” op school en haar sport. We zagen haar steeds meer blokkeren en een grotere faalangst ontwikkelen. Ook gaf ze aan een “vol” hoofd te hebben die steeds voller liep en ze niet meer leeg kreeg.
Wat Wilma voor haar en met haar deed is gewoon niet uit te leggen en moet je zelf ervaren maar het hielp na de eerste afspraak al enorm. Ze kon haar hoofd leeg maken en wist niet wat haar overkwam. Hierdoor raakte ze minder gefrustreerd en we zagen dit direct al aan haar.
Na een test bleek onze dochter ook hoog gevoelig en veel dingen vielen op z’n plek.
Bij de volgende afspraak heeft ze haar faalangst “aangepakt” en dit resulteerde gelijk in goede resultaten op school. Wat een zelfvertrouwen heeft ze hiermee terug gekregen zeg, ze had zelfs zin in de toetsweek die eraan zat te komen. Niet zozeer om de toetsen zelf maar om haar cijfers lekker op te halen want ze wist dat ze het kon en toch wel slimmer is dan ze zelf dacht.
Wilma wat jij doet is echt fantastisch, duizend maal dank hiervoor!
Job Schutte
24-10-19 10:04:02
Ik had veel stress van het voortgezet onderwijs ik dacht aan alles wat fout kon gaan. Ik had elke ochtend paniek over school. Ik wilde eigenlijk niet meer naar school. Ik ging naar Wilma toe in het begin vond ik het wel spannend. Ik vond het maar gek, maar toen het me ging helpen ging het heel goed ik ga nu elke dag zonder stress naar school. Ik ruim elke ochtend mijn hoofd op en zo ga ik gerust naar school. Ik wil Wilma erg graag bedanken voor wat ze mij geleerd heeft.
Manon Gortzak
15-10-19 20:38:22
Wilma heeft mij enorm geholpen door met de Matrix methode bepaalde issues een plekje te geven. Ik ben zo blij dat ik nu een stuk meer rust ervaar, enorm dankbaar hiervoor!
Liefs,
Manon
Esther Boomsma
03-10-19 13:41:45
School,
Onze zoon is 12 jaar en ging na de zomer beginnen op het voortgezet onderwijs op het VWO. Na de basisschool met veel gemak te hebben gedaan had hij er zin in om te gaan beginnen aan iets nieuws. Tot 2 weken ging het allemaal prima.
kwart over 6 in de morgen; mama, ik denk dat ik Frans niet heb gemaakt. Volledig in paniek staat hij aan mijn bed. Sneu om de paniek te zien maar hup, werkboek ophalen en na een korte blik, owh, ik heb het wel gemaakt. Elke morgen in paniek naar school. Ik wil niet meer naar school. Ik heb er zoveel stress van dat ik de hele dag buikpijn en hoofdpijn heb. Dit ging 2 weken lang door. Het was niet het enige waar hij door in paniek raakte. Veel huiswerk, geen fouten willen maken, niet te laat komen op school, straf als zijn huiswerk niet goed was of niet af, ver fietsen, druk in zijn hoofd, enz.
Eigenlijk was de drukte in zijn hoofd en het perfectionistisch zijn samen met faalangst het grootste punt.
Afspraak gemaakt bij Wilma. Ik stond erbij en keek ernaar en mocht zelfs meedoen maar nog begrijp ik niet helemaal wat er gebeurde. Ze ruimde zijn hoofd op en gumde zijn faalangst met hem uit.
Toen hij thuis kwam vroeg ik hem hoe het met hem ging? Goed, was zijn antwoordt. Mooi zo en erg fijn.
Ik dacht zelf, jaja, eerst morgenvroeg maar eens afwachten.
De volgende morgen vroeg ik hem nogmaals hoe het met hem ging. Goed mam, ik moet zo alleen nog even opruimen in mijn hoofd. Dat is goed vriendje. Ruim maar even op. Als ik moet helpen dan hoor ik het graag. Hoeft niet mam!
Zonder ook maar enige traan en paniek ging hij naar school en kwam hij ook weer thuis.
Wilma, bedankt dat je hem weer het zelfvertrouwen hebt gegeven en dat hij weer rust in zijn hoofd heeft. Hij kan het allemaal weer aan en wat maakt het uit of ik het wel of niet snap, zolang het maar werkt bij hem!
Boaz Houtman
27-02-19 19:59:32
Beste Wilma bedankt voor het helpen met de dyslexie en de faalangst voor zo veel als het was. Ikkan veel beter lezen nu. Boaz
Tonen: 5  10   20
Opbellen
E-mail