Veranderen kost tijd en lef, elke stap brengt je dichter bij jezelf en wie je wilt zijn
 


Ervaringen 


Verhalen uit de praktijk

 

Gastenboek

14 berichten op 2 pagina's
Edward Schuurman
27-02-19 13:34:54
Hoogtevrees:
Lange tijd last gehad van hoogtevrees. Begin februari bij Wilma mijn hoogtevrees via de MAtriXmethode aangepakt. De angst is weg. Op vakantie in Zuid-Afrika heb ik op veel plekken mogen ervaren dat ik geen hoogtevrees meer heb. Zoveel meer kunnen genieten van al het moois wat er te zien was......en dat zonder angst! Bedankt Wilma. Top!

Groet Edward
Desiree *
17-02-19 11:55:11
Lieve Wilma,

Onze 11 jarige dochter, heeft last gehad van een combinatie van faalangst en perfectionisme, en daarbij kon zij vaak alles maar op een manier doen en at heel weinig. Met zorg zagen wij de overstap naar het middelbaar onderwijs/ pubertijd tegemoet. Door jou hulp vooral ons vertellen hoe haar denkproces in haar hoofd werkt en dat niet alle kinderen van elk structuur eten houden en dan toch groot worden geeft in ons gezin, veel meer plezier en harmonie. Natuurlijk stap ik nog wel eens in de valkuil van je moet groenten eten. Nou rekening maar dat ik die om mijn oren krijg,....Van Wilma moet je toch geleerd hebben dat ik van veel groenten de structuur in mijn mond helemaal niet tof vind.
Alleen al vragen Wat ga jij vanavond eten ipv wat wil je eten zorgt voor een ander gesprek.
Natuurlijk wel met kaders, en groenten/ fruit wordt er gegeten, maar met minder strijd. Het is niet meer erg als er 2 appels ingaan in plaats van spruitjes. Hiervan wordt het wel een stuk gezelliger van aan tafel, enorme winst.
Onze dochter maakt heel veel gebruik van de aangeleerde cirkel van zelfvertrouwen en het feit dat Wilma haar hoofd heeft opgeruimd zorgt voor veel meer evenwicht in haar doen en laten. Daardoor gaat slapen ook een stuk beter. Kort en goed:
Door Wilma snappen wij beter hoe het bij ons kind werkt in haar hoofd en zij heeft geleerd dat zelfvertrouwen groeit als je het vaker doet. En dat rust in haar hoofd zorgt voor beter slapen is alleen maar mooi meegenomen.
Dus Wilma, wij zijn hartstikke blij met jou en gunnen dit aan veel meer kinderen.

Groetjes Desiree
Ciska (1960)
14-06-18 17:47:47
Na een consult van slechts 30 minuten is mijn angst voor een intensieve behandeling bij een kaakchirurg en tandarts volledig verdwenen. Top methode bij een prachtig mens. Bedankt!
Luuk Hidding
13-03-18 17:53:56
Na een ernstige ervaring op mijn oude werk heeft Wilma mij geholpen met de Matrix methode. Na 2 afspraken had ik geen flashbacks meer over die ervaring en ook niet meer last van gehad. Echt een aanrader!
Tonen: 5  10   20
Opbellen
E-mail