Veranderen kost tijd en lef, elke stap brengt je dichter bij jezelf en wie je wilt zijn
 


Leer je hooggevoeligheid kennen en vind hierin je balans.


Vraag jij je regelmatig af of je hooggevoelig bent of ben je er al wel uit en wil je hier graag meer over weten? Dan is het misschien goed om hier kennis over te vergaren.

Hiervoor kan je bij mij een training van 5 x 1,5 uur volgen. De training wordt gegeven in groepjes van maximaal 6 personen zodat er volop ruimte is voor alle vragen die gesteld worden.
Daarnaast kan je 1x een individuele afspraak met mij inplannen.
Deze training is voor 18 jaar en ouder maar bij voldoende interesse wil ik hem ook opzetten voor de leeftijdsgroep 15 tot en met 17 jarigen.

Wat mag je verwachten van de training:
Wanneer je de training gevolgd hebt weet je waar je hooggevoeligheid ligt. Welke tools je in kan zetten bij de stukjes hooggevoeligheid die je stress geven, maar ook weet je welke kanten van hooggevoeligheid in je voordeel werken en wat je krachten zijn.

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:
HSP test, vol hoofd, vriendschap/familierelaties, hoe zet je jezelf op de eerste plek en kan je deze positie behouden zonder dat je het gevoel hebt dat je de ander tekort doet en je je schuldig hoeft te voelen, controle en perfectie loslaten, hoe zien mensen je van de buitenkant, hoe voel je je van binnen en hoe zou je je graag willen voelen.

Kosten voor de training zijn € 250,00 te voldoen uiterlijk een week voor de start. Ik stuur je hiervoor een factuur per mail en een betaalverzoek via de app.

De trainingen vinden plaats bij mij op kantoor van 19.30 tot 21.00 uur, er is inloop vanaf 19.15.


Je kan je hieronder aanmelden middels de onderstaande knop.

Trainingsdatums vanaf september:
11 sept, 25 sept, 9 oktober, 23 oktober en 6 november. 

Trainingsdatums vanaf november:
13 nov, 27 nov, 12 december, 21 december en 8 januari 2024 

Trainingsdatums vanaf januari 2024:
15 jan, 29 jan, 12 februari, 26 februari en 11 maart 

 

Meld je hier aan


Opbellen
E-mail