Veranderen kost tijd en lef, elke stap brengt je dichter bij jezelf en wie je wilt zijn

Online coaching


We zijn gewend om gebruik te maken van het internet. Waar het gewoon is om je contacten te onderhouden, antwoorden te zoeken of aankopen te doen via internet is het nog redelijk ongewoon om je coaching via internet te volgen. Maar uit onderzoeken blijkt dat de effecten net zo groot zijn als wanneer je de deur uit gaat om een coach te bezoeken.  

Online coaching is te volgen via Skype, chat of Whats app en heeft een aantal voordelen:  

  • Comfortabel: je kan de gesprekken vanuit een voor jouw vertrouwde omgeving volgen en dat heeft een positief effect op de coaching.  
  • Privacy: wanneer je liever wat meer anoniem wilt blijven, je hoeft namelijk niet te wachten in de wachtkamer waar je andere mensen tegenkomt. 
  • Handig: waar ter wereld je je ook bevindt, je kan altijd je coaching volgen. Het is handig wanneer je veel reist, in een andere stad studeert, in het buitenland woont, oppas moet regelen of om een andere reden waardoor je niet in staat bent de deur uit te gaan. 

Contact


wilma@argo-strijker.nl

+31 6 194 197 70


Saturnusstraat 81e

8303 CB Emmeloord

MatriX-professional l Psychiatrisch verpleegkundige l Autisme deskundige l Brainspottherapeut l HSP-, HB- en Wandelcoach