Veranderen kost tijd en lef, elke stap brengt je dichter bij jezelf en wie je wilt zijn


Rouw en verlies


Rouw en verlies verandert je leven. Niets is meer als voorheen na een ingrijpende gebeurtenis.  

Er wordt in eerste instantie vaak gedacht aan het verlies van een dierbare, maar rouw komt op veel meer levensgebieden voor dan je denkt. Wanneer je je baan verliest, een echtscheiding mee maakt, afname van gezondheid ervaart etc., dan heb je ook te maken met rouw.   


Wanneer rouw je overheerst en het je niet meer lukt om er grip op te krijgen, je vrienden en familie doorgaan met het leven terwijl het leven voor jou bijna stil staat, dan wordt het steeds moeilijker om het bespreekbaar te maken.   

Daarnaast ontstaat de wens om het leven weer op te pakken maar je weet niet hoe. Wanneer dat zo is kan ik met je mee denken. 

  

Coaching helpt je om van een afstand te kijken naar je eigen gedachten, gevoelens en gedrag, waardoor je beter zicht krijgt in je patronen en hoe je deze zou kunnen doorbreken. 

Hoeveel sessies er nodig zijn bespreek ik met je tijdens het eerste gesprek, ik zal dan een inschatting met je maken hoeveel sessies ik denk dat er ongeveer nodig zijn. Samen met jou maak ik een plan van aanpak zodat je weet waar je start en waar je naartoe wil werken. Online coaching


Contact


wilma@argo-strijker.nl

+31 6 194 197 70


Saturnusstraat 81e

8303 CB Emmeloord


MatriX-professional l Psychiatrisch verpleegkundige l Autisme deskundige l Brainspottherapeut l HSP-, HB-coach l Wandelcoach