Veranderen kost tijd en lef, elke stap brengt je dichter bij jezelf en wie je wilt zijn


Psychosomatische klachten


Als je niet op tijd of niet genoeg aandacht besteedt aan bijvoorbeeld langdurige stress, aanhoudende spanning, angst, onverwerkte emoties of trauma’s of te veel onzekerheid, kan dat leiden tot psychosomatische klachten. Lichaam en mind geven aan dat ze de prikkels niet meer kunnen verwerken met als gevolg dat je onverklaarbare klachten gaat creëren. Denk hierbij aan bv; hoofdpijn, darmklachten, vastzittende spieren, kuchen, chronische vermoeidheid, fybromyalgie, enz.

Als zulke klachten ontstaan, kan het zijn dat artsen geen oorzaak vinden en een bevredigende oplossing wordt niet gevonden.

Het is daarom belangrijk om je klacht goed te begrijpen en te herkennen.

Samen met jou ga ik onderzoeken wat bij je past. Zowel Brainspotting als inzet van de MatriXmethodiek zijn hier helpend bij. 

Vaak zijn meerdere sessies nodig om tot de kern te komen. Tijdens deze sessies wordt dat wat je niet verwerkt hebt maar wel hebt opgeslagen alsnog verwerkt. Je mind en lijf krijgen weer ruimte om met herstel aan de slag te gaan. Je zal merken dat je klachten verminderen of verdwijnen.Online coaching


Contact


wilma@argo-strijker.nl

+31 6 194 197 70


Saturnusstraat 81e

8303 CB Emmeloord


MatriX-professional l Psychiatrisch verpleegkundige l Autisme deskundige l Brainspottherapeut l HSP-, HB-coach l Wandelcoach