Veranderen kost tijd en lef, elke stap brengt je dichter bij jezelf en wie je wilt zijn


Leerproblemen


Wanneer je een leerstoornis hebt, je kan dan denken aan lezen (dyslexie), rekenen (dyscalculie), ordenen (dyspraxie), beperkt het je in je ontwikkeling. Elk van de verschillende aandoeningen zijn vaak het gevolg van éénzelfde basisprobleem, namelijk de onmogelijkheid om handelingen te automatiseren. Dit heeft tot gevolg dat je een aantal vaardigheden niet vlot beheerst zoals lezen, rekenen en spellen.

Soms gebeurt er iets heftigs (bv. scheiding, overlijden, pesten) in je leven waardoor je tijdelijk minder presteert op school of bij je studie. Dan is er geen sprake van een leerstoornis maar van een leerprobleem en/of leerachterstand. Je kan je tijdelijk minder goed concentreren omdat je hoofd te vol zit of omdat je het gevoel hebt dat het er allemaal niet meer bij past waardoor je tijdelijk minder presteert.

Bij al deze problemen is de MatriXmethode een goede methode om je hoofd op te ruimen, je alfabet en het honderdtal op de juiste wijze te automatiseren. Tevens is Brainspotting een ondersteunende manier om alles waarvan je je niet bewust bent maar wel last van hebt aan te pakken.

Alles wat naar voor je is kan geneutraliseerd worden en een goed plekje krijgen. Waarna veel problemen veranderen of verdwijnen.

Vaak zijn 2 á 3 sessies voldoende om bovenstaande problematiek te verhelpen.

Wanneer je klaar bent heb je zelf de regie en tools in handen om het in de toekomst te veranderen zodat het bij jou past. Vaak kan je het hierna alleen, maar ik leer ook je ouders, je partner of je juf/meester hoe zij je kunnen ondersteunen.Online coaching

Contact


wilma@argo-strijker.nl

+31 6 194 197 70


Saturnusstraat 81e

8303 CB Emmeloord


MatriX-professional l Psychiatrisch verpleegkundige l Autisme deskundige l Brainspottherapeut l HSP-, HB-coach l Wandelcoach