Veranderen kost tijd en lef, elke stap brengt je dichter bij jezelf en wie je wilt zijn


Hoogsensitiviteit (high sensitive person)


Hoogsensitiviteit (HSP) werd vroeger niet herkend en vaak ook niet begrepen. Soms heb je je altijd al anders gevoeld dan anderen, maar nooit begrepen waarom. Met de kennis van tegenwoordig vallen vele kwartjes op zijn plek. Sommige mensen hebben zich prima kunnen ontwikkelen, maar wanneer je je niet gezien en gehoord hebt gevoeld kan je daar nu nog steeds last van hebben. Er zitten mooie kanten aan HSP, maar ook valkuilen.

Wil je inzicht krijgen in jezelf, handvaten hoe je er anders mee om kan gaan en versterken waar je krachtig bent dan ben ik de juiste persoon om je daar bij te ondersteunen. Ik kan een test afnemen die inzichtelijk maakt waar je valkuilen en krachten liggen. Daarnaast kan ik je helpen je op een positieve manier te ontwikkelen zodat je meer bij jezelf komt en durft te blijven.

Heeft je kind het moeilijk in het leven omdat hij/zij alle prikkels en alles wat overweldigend op hem/haar afkomt niet op de juiste manier verwerkt? Heeft je kind veel angsten, verdriet, boze buien, onzekerheden, een hoofd dat nooit stilstaat en altijd doordenkt, slaapt je kind slecht en bepaalt het de sfeer binnen het gezin?

Dan kan ik zowel je kind als je gezin ondersteunen zodat er op alle gebieden verbetering komt. Je gaat je kind beter begrijpen en krijgt handvaten hoe je je kind op de juiste wijze kan ondersteunen zodat er minder overprikkeling is. Je kind leert zichzelf kennen, begrijpen waarom het anders denkt dan anderen en leert zichzelf op een andere manier aan te sturen waardoor overprikkeling afneemt en je kind beter in zijn vel komt te zitten.


Momenteel geef ik trainingen in klein groepsverband om je hooggevoeligheid te leren kennen en je balans hierin te vinden.
Klik hier voor meer info.Online coaching

Contact


wilma@argo-strijker.nl

+31 6 194 197 70


Saturnusstraat 81e

8303 CB Emmeloord


MatriX-professional l Psychiatrisch verpleegkundige l Autisme deskundige l Brainspottherapeut l HSP-, HB-coach l Wandelcoach